Salon Training van The Bridal Academy 

Diverse levels

Data in overleg 

Meer omzet, een professioneel team die weet wat hij doet en vol zelfvertrouwen de mooiste kapsels maakt, bekend staan als dé kapsalon waar jij als klant moet zijn voor de mooiste kapsels en de nieuwste trends. Echt next level dus.

 

Met een salontraining door de eigenaresse van The Bridal Academy, dé expert op het gebied van Bruidsstyling is jouw team op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de nieuwste trends. 

Tijdens de salontraining, starten wij met de basisprincipes ontwikkeld door de eigenaresse van The Bridal Academy. Met deze basis principes is jouw team in staat prachtige kapsels te creëren gemaakt vanuit de juiste basis en met een sterke fundering. Door alle technieken, leer je inzicht, zelfvertrouwen en creativiteit eigen te maken. En ben je op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van bruidskapsels.

Wij bieden drie verschillende salontrainingen aan:

The Bridal Basics (level 1)

Bruidskapsels leren maken vanuit een perfecte basis.

Leren werken in patronen.

Updo kapsels maken voor bruiden en gasten.

 

Advanced Bridal (level 2)

Leren werken volgens de basisprincipes van The Bridal Academy

Uitgebreidere bruidskapsels maken.

Leren werken met vullingen.

 

Next Level Bridal (level 3)

Unieke internationale bruidskapsels

Nieuwste technieken

Exclusieve kapsels

Voor alle trainingen starten wij om 09:00 met een korte inleiding afhankelijk van het level.

Hierna zullen wij de demo doen van een kapsel dat bij het level past. Wij kijken hierbij altijd naar de nieuwste trends, tenzij de salon specifieke kapsels wilt leren.

Tijdens de demo mogen uiteraard alle vragen gesteld worden. Hierna zullen de cursisten zelf aan de slag gaan met hun kapsel gebaseerd op de basisprincipes van The Bridal Academy. Shirley zal dan elke cursist helpen en begeleiden tijdens het maken van hun kapsel.

Meestal hebben we rond 13:00 een korte pauze en starten we daarna met de tweede demo, hierna zullen de cursisten weer zelf een kapsel kunnen maken. 

Bij level 2 en 3 worden er meestal 2 kapsels per dag gedaan, doordat dit moeilijkere kapsels zijn. Dit ligt natuurlijk helemaal aan wat de salon wil. Dus dit is bespreekbaar. 

Bij level 1 zijn vaak 3 kapsels per dag mogelijk, omdat dit minder moeilijke kapsels zijn. 

Uiteraard leer je niet alleen die twee kapsels, maar leer je twee funderingen waaruit je natuurlijk ontelbare creaties kunt maken. 

Heb je meer vragen m.b.t de inhoud van de levels stuur dan even een mail met je telefoonnummer en dan nemen wij contact met jou op. Mailen kan naar info@thebridalacademy.nl o.v.v. salontraining.

De cursus wordt afgesloten met een certificaat.

Wanneer je interesse hebt in één van de of alle salontrainingen en je jezelf hebt ingeschreven via de website, nemen wij contact met je op en kunnen we bepalen welk level het beste aansluit bij jouw wensen.

Hierna zullen wij een data inplannen.

Uniek 

Sinds 2014 bieden wij als eerste van Nederland unieke bruidsstyling opleidingen en cursussen aan. The Bridal Academy is een innoverend en erkend opleidingsinstituut op het gebied van bruidsmake-up en bruidskapsels. TBA is altijd bezig met vernieuwing om onze cursisten zo te voorzien van de nieuwste ontwikkelingen en trends in de bruidsbranche.

De inhoud van onze opleidingen en cursussen zijn met zorg samengesteld en compleet ontwikkeld door de oprichtster van The Bridal Academy. Met haar ruime vaktechnische kennis, ervaring en internationale technieken de meest uitgebreide en unieke cursussen.

Onze opleidingen, trainingen en cursussen onderscheiden zich van vele andere door onze praktijkgerichtte benadering. Geen bergen theorie, nee onze aandacht ligt enkel op de technieken en ieder zijn creativiteit om professionele kapsels te kunnen maken. 

De docenten

 

Onze docent voor deze cursus is niemand minder dan Shirley da Graca, de oprichtster van The Bridal Academy. Zij is niet alleen een internationaal gediplomeerde Bruidsstyliste, maar ook vakdocent op het gebied van bruidsstyling in alle stylen met meer dan 12 jaar ervaring en zelfs bekroond als "beste bruidsvisagiste & haarstyliste van Nederland! 

Haar internationale style, opleidingen en ervaring biedt The Bridal Academy je de meest unieke en up to date bruidskapsel cursussen van Nederland.

 

Lesmateriaal:

 

Voor de salontraining, leveren wij zelf de oefenkoppen indien gewenst. Alle cursisten ontvangen een werkboekje.

Benodigdheden voor de salontraining.

- oefenkop met echt haar

- oefenstandaard in hoogte verstelbaar

- stylingsproducten (bij voorkeur KEUNE)

- elastiekjes

- schuifspelden

- vullingen

- donuts 

- krultang 25mm en 32mm

- föhn

- föhn borstel

- puntkam

- toupeerkam

- handdoek

Wat wordt er zoal behandeld tijdens de trainingen?

- Theorie 

– Toupage

– Verwerk technieken

– Basis Bruidskapsels (los, half-opgestoken, puntkapsel, hoog opgestoken)

– Thema Bruidskapsels (slagleggen, twist & pull, 3d hairstyles, bows)

– Werken met sluiers en bruidsaccessoires

– Werken met haarnetjes

– Werken met vulling

– Werken in patronen

– Opvulstukken maken

– En vele andere tips & tricks

-The Bridal Academy behoudt zich het recht om cursusdata te wijzigen/aan te passen indien het aantal aanmeldingen voor de cursus niet toereikend is. Reeds ingeschreven cursisten worden hier persoonlijk van op de hoogte gesteld, en worden overgezet naar de eerstvolgende datum.

vanaf 1 dag.

 

Data in overleg

09:00 u

tot 

17:00 u

Investering :

Prijzen gaan per dag tot max. 8 cursisten.

1 dag € 2.170,-

2 dagen 3.840,-

3 dagen € 5.460,-